Oració

Si bé durant tot el dia hi ha continus moments d’atenció transcendent i posada en presència davant de Déu amb el res de l’Ofici diví, l’oratori és sempre disponible per fer un temps d’oració individual. A més a més, moltes tardes es fan hores d’oració personal dirigida, acompanyada amb música espiritual, encens, espelmes, reflexions i la Paraula de Déu. Així mateix, en aquells dies més destacats dels temps litúrgics (Nadal, Setmana Santa, Pentecosta), la litúrgia s’intensifica i s’enriqueix per ajudar-nos a comprendre millor tots els misteris que Déu, per la seva Gràcia, ens presenta.

L’oració també és un temps per sentir cant gregorià o clàssica barroca, per cantar temes de Kairoi, per meditar amb les estrofes de Taizé, per escoltar cançons de música cristiana… amb la música s’eleva el nostre esperit. Però també ens acompanyen en l’ascètica tots els altres sentits: amb les aromes de l’encens, amb els perfums de les espelmes i amb la penombra inquieta de les flames.

Ja sigui a dins de la casa com a tot l’entorn natural de Biescas, hi ha molts espais per ajudar-nos a establir el diàleg comú amb Ell. A banda de l’oració privada, l’oració personal en comunitat en un espai tancat o enmig de la seva creació, és un preciós camí per al diàleg intens amb el nostre Pare i per viure la comunió dels sants ja en aquest món: permet, en el caliu dels escollits de Déu, compartir patiments, desitjos, pregàries, intercessions, consols i alegries, entre els germans combregats.

Si no teniu l’hàbit de l’oració diària, potser a l’Ahadia trobareu el mode de pregària que us permetrà de mantenir-la quan torneu a la vostra vida quotidiana. Contacteu per fer-hi una estada.


<
Torneu a l’inici

Anuncis