Cultiu

La casa disposa d’un hort treballat, a celobert, que nodreix de verdures i d’hortalisses. El fred del Pirineu, però, només permet una collita d’estiu. Posseeix un sistema de reg per inundació gràcies que l’aigua és abundant tot l’any per ser una zona de desglaç de la neu acumulada durant tot l’hivern. La terra és molt productiva i els fruits són ben saborosos. D’ells en surt per al consum diari, i per a la realització de conserva. Tota la cura i la protecció de l’hort es duu a terme per mitjà de tractaments naturals i amb sistemes de protecció sense químics, per aconseguir uns resultats bons i sans.

La casa també disposa d’un petit galliner que subministra ous ben frescos. A l’Ahadia no es té per costum consumir cap tipus de carn que sigui procedent de mamífer o d’au, per la qual cosa no es tenen altres animals com ara conills.

El riu Gállego travessa pel bell mig de la vall, procedent de la veïna frontera francesa. Al seu pas per Biescas, en els rabejos més profunds, les truites permeten la pesca d’alta muntanya, essent un menjar exquisit. És un tipus de pesca controlada, és a dir, cal tenir llicència, pescar entre els mesos de juny i d’agost, i no són permesos els esquers vius, entre d’altres mesures normatives. Contacteu per fer-hi una estada.


<
Torneu a l’inici

Anuncis